Voordeligere inkt, net zo goed als origineel

 

Voordeligere inkt, net zo goed als origineel?

 

Inktcartridges voor je printer kunnen best nog wel eens duur uitvallen. Zeker wanneer je veel print kan dit het geval zijn. Toch hoeft dit niet altijd zo te zijn. Er zijn vaak van jouw printer ook huismerk printcartridges te vinden die een stuk minder duur zijn en waar vaak meer in zit dan dat er in de originele inktcartridges zit. Om jou wat inzicht te geven hoe dit komt gaan wij jou er wat meer over vertellen.

 

Krijg ik schade aan mijn printer bij het gebruik van voordelige inkt?

 

Een printer die niet meer naar behoren print dat wil je natuurlijk niet. Daarom is het in de meeste gevallen wel aan te raden om de originele inktcartridges te gebruiken. De verkopers van inkt zullen natuurlijk nooit vertellen dat hun merk printer inkt schade aan zal kunnen brengen aan je printer. Wat je het beste kunt doen om daarachter te komen is de reviews lezen op de website.

 

Waar komen de prijsverschillen vandaan?

 

Een fabrikant van printers is gericht op het verkopen van printers en printerinkt. Je betaalt dus grotendeels voor het merkje wat erop staat. Het is niet raar als je erachter komt dat de inktcartridges van de bekende merken in dezelfde fabriek worden gemaakt als de inktcartridges van de huismerken.

 

Is de inhoud hetzelfde?

 

Ben jij van mening dat er in de voordeling inktpatronen minder inkt zit dan in de originele patronen? Dan zullen wij je uit die droom helpen. Het tegendeel is vaak juist waarheid. In de meeste gevallen zitten er in de huismerk printcartridges vaak nog meer inkt dan dat er in de originele inktcartridges zit.

 

De conclusie

 

Voordelige inktcartridges zijn zeker niet minder dan dat de originele inktcartridges zijn voor je dagelijkse printjes die jij maakt. Ga jij het uitproberen?

 

©2024 Grote keuze op Kantoorapparaten.nl | Privacy statement